Wie mis jij nog elke dag? 

Prachtige tekening van Liv uit Almere. Een tekening die overstroomt van liefde, heldere kleuren en mooie herinneringen. 
Let ook op de details in de lucht (de vogels in de blauwe lucht staan symbool voor bevrijding).  De meneer in het zwart is een drager. Zoveel meer prachtige details te zien op deze bijzondere tekening; een stralende zon met symmetrische stralen en drie bloemen op het lichaam van oma!  Het feit dat oma geen armen en handen heeft gekregen zou erop kunnen wijzen dat het best een moeilijke tijd is geweest voor Liv. Misschien wist ze zich ten tijde van dit grote overlijden tijdelijk even geen raad en werd de situatie 'ongrijpbaar'...Dank je wel lieve LIV! 

Wie mis jij nog elke dag? 

Ook zo'n geweldige tekening! Deze is van Sophie uit Almere. 
Let op het puntje in het midden, bovenop het hoofd! Sophie heeft een eenhoorn getekend! Wist je dat een eenhoorn staat voor magie in je leven?  Dat er meer mogelijk is dan je denkt? In het verre oosten staat de eenhoorn symbool voor rijkdom, overvloed maar ook voor JEZELF ZIJN en ANDERS  MOGEN ZIJN dan anderen. 
Deze zelfgemaakte eenhoorn zal jou zeker door je leven heen begeleiden Sophie! Het is de mooiste eenhoorn die ik ooit heb gezien. Superbedankt !